Kind met een (chronische) ziekte of beperking?

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op woensdagavond 30 oktober vindt er weer een gespreksbijeenkomst plaats speciaal voor ouders en verzorgers van een kind met een (chronische) ziekte of beperking. Het thema is deze keer: “School en vriendschap.”

Hoe passend ervaar jij het onderwijs voor jouw kind? Welke verwachtingen heeft de school en welke eisen stelt de school aan jouw kind? Kun jij je daarin vinden? Heeft je kind vrienden en vindt het deze op school of juist buiten school? Is het fijn om “lotgenoten” als vrienden te hebben?

Tijdens deze bijeenkomst kunnen ouders hun vragen en ervaringen delen en luisteren naar elkaars (vaak herkenbare) verhalen. De bijeenkomst wordt begeleid door een vrijwillige gespreksleider van Opvoeden Samen Aanpakken, een project van stichting Piëzo.

Gespreksgroep voor ouders/verzorgers van een kind met een (chronische) ziekte of beperking

Ouders en verzorgers zijn woensdagavond 30 oktober welkom in PiëzoCentrum Palenstein aan het Rakkersveld 253. Inloop vanaf 19:00 uur, aanvang om 19:30 uur. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Voor meer informatie en eventueel aanmelden kunt u contact opnemen met Wendy Moerman, projectleider Opvoeden Samen Aanpakken, [email protected], 06-80055583.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden