Night at the Library/Museum Spooky tour

Young witch offering a red apple
Foto: De Bibliotheek Zoetermeer

Hou je van griezels, monsters, spoken en ander gespuis? Kom dan op vrijdagavond 1 november van 19:00 – 21:00 uur naar het Forum voor een spannend griezelfeest.

Doe mee aan griezelige workshops, ontdek de meest spookachtige verhalen en als je echt een durfal bent kun je de Night at the Museum Spooky tour beleven in Museum de Voorde. Kaartjes kosten €9,50,- voor activiteiten in het Forum en de tour door het museum.

Workshops in het Forum

Het Forum en Museum De Voorde organiseren samen een griezelige avond voor kinderen van 6 – 12 jaar. Tijdens deze griezelavond zijn er allerlei workshops te volgen. Zoals het maken van een griezelig masker in het E-Lab van bijvoorbeeld Dolfje Weerwolfje of Dummie de Mummie. Maak een spannende stopmotion met echte horrorgeluiden van je favoriete kinderboek. Bewerk jezelf in een horrorfilm met behulp van een greenscreen, zo kan je plotseling in een Griezelbus verhaal zitten! Ook lopen er gedurende de avond griezelige boekenfiguren rond en kun je je laten schminken en genieten van spannende verhalen.

Griezelige spookavond in Museum de Voorde

De Museum Spooky Tour is voor echte durfals. Je wordt vanuit het Forum meegenomen naar het donkere museum, waar je op zoek gaat naar museummonsters. Lukt het jou om ze allemaal te vinden, de opdrachten uit te voeren en het museum weer veilig te verlaten?

Thriller kids kaartjes kosten €9,50,- p.p. voor activiteiten in het Forum en de Museum Spooky Tour. Koop je kaartjes van tevoren in de bieb of via www.bibliotheek-zoetermeer.nl, want kaartjes kunnen op de avond zelf niet worden verkocht. Kom maar langs als je durft.

Marian Mudder te gast in Forum

Op zondagmiddag 3 november is schrijver en actrice Marian Mudder te gast in de Talkshow Boek&Meer. Marian schreef vier romans waaronder een thriller ‘Opium’. Zij is ook bekend van o.a. de tv-serie Baantjer waar in zij rechercheur Vera Prins speelde. In deze Talkshow Boek&Meer praat presentator Laurens de Groot met Marian over haar boeken en leven. Met boekverkoop door Boekhandel de Kler en signeersessie. De Talkshow Boek&Meer vindt plaats in het Forum, de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer, start om 15.00 uur en duurt tot ca. 16.30 uur. Kaarten € 10,00 (leden) en € 12.50 (niet leden) zijn aan de balie en online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden