Praat mee en deel ervaringen over de woningnood in Zoetermeer

Foto: de Bibliotheek Zoetermeer

Vandaag organiseert de bibliotheek in het Forum om 18.30 uur de Monitor Meeting. Tijdens de Monitor Meeting gaan onze presentatoren Natasha en René in gesprek met politieke, bestuurlijke en commerciële deskundigen over de woningnood in Zoetermeer.

De gasten zijn wethouder Robin Paalvast, fractieleider Hilbrand Nawijn, bestuurders en directeuren van de wooncoöperaties Vestia en de Goede Woning en makelaars in de vrije sector zoals van Vastgoed management Van ’t Hof Rijnland. Ook sociaal maatschappelijke organisaties zoals het Meerpunt, Jongeren Informatiepunt, iDb, Buurtwerk en de ouderenadviseurs zullen vanuit hun praktijk- ervaring kritische vragen stellen.

Aan de orde komen vragen als wat te doen als je geen woning kan vinden en thuis moet blijven wonen of op straat dreigt te komen, omdat er te weinig betaalbare woningen beschikbaar zijn. Hoe kan dit tekort worden opgelost? En welke alternatieven zijn er?

U mag als inwoner van Zoetermeer luisteren, maar zeker ook meepraten en vragen stellen. De Monitor Meeting is voor iedereen vrij toegankelijk. Na afloop is er de mogelijkheid om onder het genot van een gratis drankje en hapje na te praten. Via de website of aan de balie van de bibliotheek kunt u een gratis toegangsbewijs krijgen. De Monitor Meeting begint om 18.30 uur in de commissiezaal van het Forum.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden