Spelen & ontmoeten in Oosterheem

Foto: Piëzo

Heb jij kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en vinden jij en je kinderen het leuk om er even uit te zijn en om andere ouders en kinderen te ontmoeten? Vanaf vrijdag 6 september zijn jullie weer welkom bij spelen & ontmoeten.Heb jij kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en vinden jij en je kinderen het leuk om er even uit te zijn en om andere ouders en kinderen te ontmoeten? Vanaf vrijdag 6 september zijn jullie weer welkom bij spelen & ontmoeten.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers kun je kennismaken met andere ouders en luisteren naar elkaars verhalen en ervaringen. Wil je liever rustig een boek lezen of nog wat werk afmaken? Dat kan ook. Voor de kinderen is er eten en drinken aanwezig en natuurlijk speelgoed. Tevens worden er regelmatig leuke activiteiten en workshops georganiseerd.

Spelen & ontmoeten kan elke vrijdagochtend tussen 9:00 en 11:00 aan het Zanzibarplein 21 in Oosterheem (m.u.v. schoolvakanties). De entrée bedraagt €3,00 per persoon, inclusief consumpties. Voor kinderen is het gratis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Moerman via [email protected] of 06-80055583.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden