Bibliotheek start met studiekring senioren

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De Studiekring Zoetermeer is bestemd voor senioren, die het prettig vinden om samen met leeftijdgenoten zelfgekozen onderwerpen uit te diepen. Senioren hebben veel kennis en ervaring opgedaan. Dat is zo vanzelfsprekend, dat senioren niet beseffen hoe waardevol het kan zijn om dit met elkaar te delen.

Kennis met elkaar uitbouwen geeft voldoening, zelfvertrouwen en plezier. Daarnaast draagt de Studiekring Zoetermeer bij aan een uitbreiding van de sociale contacten. U bent van harte welkom bij de Studiekring Zoetermeer. De Studiekring zal ongeveer uit 10 tot 15 deelnemers bestaan, zowel mannen als vrouwen.

De bibliotheek verzorgt een prettige ruimte, apparatuur en toegang tot haar uitgebreide collectie boeken, tijdschriften en digitale informatie. De deelname aan de Studiekring is gratis, er wordt wel een kleine vergoeding voor de koffie en thee gevraagd.

Op maandag 30 september om 11.00 uur organiseert de bibliotheek een vrijblijvende informatie bijeenkomst over de Studiekring Zoetermeer. Voor meer informatie over de Studiekring Zoetermeer en aanmelden voor de informatie bijeenkomst: Dorien Breekveldt, [email protected]

Adres bibliotheek

  • Forum
  • Stadhuisplein 1
  • Zoetermeer

Datum en Tijd

  • Maandag 30 september van 11.00 – 13.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden