15 maart bingo bij PiëzoCentrum Palenstein

Foto: pixabay.com

Andere mensen ontmoeten in de wijk Palenstein? Samen duurzame bingo spelen onder genot van een lekker hapje en drankje? Kom langs op vrijdag 15 maart van 13.30 uur tot 16.00 uur in PiëzoCentrum Palenstein tijdens NL Doet.

Wijkbewoners Alice Kalf, Thea van der Vlist en Elly de Jong hebben het initiatief genomen om tijdens NLdoet deze middag te organiseren voor de wijk Palenstein. Dit gezellige samenzijn, verbindt wijkbewoners en vrijwilligers en talenten van vrijwilligers worden ingezet. Entree is gratis. Van tevoren aanmelden wordt wel op prijs gesteld in verband met inkoop van hapjes en drankjes.

Vrijwilligers van Piëzo, Dirk van den Broek en leerlingen van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven ondersteunen deze middag. De middag vindt plaats tijdens NLdoet en dankzij een financiële bijdrage van het Oranje Fonds. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Dit jaar valt Nl Doet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart.

Voor de duurzame bingo maken we gebruik van prijzen die door de aanwezige zelf meegenomen worden. Heeft u nog een ongebruikt cadeautje in de kast of iets moois zelfgemaakt? Dan kunt u deze meebrengen op 15 maart en wordt deze als prijs ingezet.

Bel voor informatie en aanmelding: Thea van de Vlist, 06-24679262, of loopt u binnen in het PiëzoCentrum Palenstein aan het Rakkersveld 253.

(tekst: Stichting Piëzo)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen