Parentus start in Zoetermeer

Foto: PR Parentus

Waar zwangere vrouwen, hun partners en ouders van jonge kinderen al zo lang naar hebben uitgekeken is er nu aan de Europaweg 151 in Zoetermeer: Parentus.

Praktijk van Parentus

Parentus is een praktijk voor (aanstaande) ouders, tot 4 jaar na de bevalling, en hun kinderen. Fysiotherapie, diëtiek, trainingsbegeleiding, coaching, advisering en educatie (voorlichting), allemaal onder één dak. Het is de plek waar de zwangere vrouw en haar partner terecht kunnen voor alle zwangerschaps- en ouderschapsgerelateerde zorg die niet door de verloskundige, kraamzorg en consultatiebureau wordt verleend. Daarnaast biedt Parentus preventieve zorg en activiteiten aan, die bijdragen aan een prettige zwangerschap en periode na de geboorte ten behoeve van een veilige hechting. Deze zorg wordt voor het eerst in Zoetermeer aangeboden op één plek. In een praktijk waar zwangere vrouwen, hun partners, ouders en kinderen zich onmiddellijk thuis voelen. Meer informatie over het totale aanbod staat op www.parentus.nl. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 079-3030796, [email protected].

Informatie

Parentus is opgericht door Ilona van Es-Aardoom en Cleo van Wetten-Herfst, twee gepassioneerde fysiotherapeuten. Deze praktijk in het centrum van Zoetermeer is open op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden