Second Care: frisse ‘nieuwe’ start

Foto: PR Second Care

Second Care is een praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en psychologie in Zoetermeer. De praktijk hanteert het credo: “Wij hopen dat u gezond blijft, maar als u het nodig heeft, helpen wij u graag”. De zorg voor patiënten staat bij Second Care voorop en is de afgelopen tijd ook voorop blijven staan. Dat was best een uitdaging. Want na een moeilijke periode werd het paramedisch centrum in juni failliet verklaard. Gelukkig duurde het niet lang voordat er een frisse “nieuwe” start gemaakt kon worden.

Vanaf 24 juni is Roel Swijnenburg de nieuwe eigenaar van Second Care: “De belangrijkste uitdaging was om  zorg te  blijven leveren aan de patiënten, dus we hebben de schouders eronder gezet en het is gelukt. Op een uitzondering na hebben de patiënten er weinig van gemerkt. Ook in de toekomst zal er voor patiënten niet zoveel veranderen. Second Care heeft een  goede naam en het team heeft, ondanks de zware periode die achter hen ligt, de kwaliteit van zorg en service naar de opdrachtgevers hooggehouden. Ik ben trots dat we Second Care kunnen toevoegen aan de Lichaam en Geest Groep. We willen het verschil maken en dat kan nu ook in Zoetermeer.”

Second Care

Naast dat we een praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en psychologie zijn, beschikken we over veel ervaring in:

·         Medical fitness en revalidatie

·         Bedrijfsgezondheidszorg

·         Re-integratie

Persoonlijk

Second Care hanteert een persoonlijke werkwijze, welke resulteert in het leveren van maatwerk. Daarbij focussen wij ons op de mogelijkheden van een patiënt, en minder op de beperkingen. De mens staat centraal.

Lichaam en Geest Groep

De Lichaam en Geest Groep bestaat naast Second Care uit 4 organisatieonderdelen: Reaplus, VitaalWerk, CNW re-integratie en Revalidatiecentrum Drechtsteden. Het zijn organisaties die zich met elkaar richten op totaaloplossingen bij vraagstukken rondom gezondheid, re-integratie 1e en 2e spoor, dossieradvies / dossierstrategie en arbo.

Met vestigingen in Dordrecht, Rotterdam en nu Zoetermeer is de groep sterk vertegenwoordigd in de zuidwesthoek van de Randstad.

Meer informatie over Second Care.

logo second care

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen