Open Dag mboRijnland in volle gang

Foto: mboRijnland

Vandaag vindt de Open Dag van mboRijnland plaats van 16.00-21.00 uur. Iedereen die binnenkort wil starten met een nieuwe opleiding is van harte welkom op een van de locaties in Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Woerden.

Bij mboRijnland kun je kiezen uit meer dan 120 opleidingen. Je kunt een BOL-opleiding of een BBL-opleiding doen. Daarnaast wordt in veel opleidingen onderwijs in de beroepspraktijk gegeven, dus in een hotel, bij een zorginstelling of een ander bedrijf. Zo zie en leer je meteen hoe het vak in de praktijk werkt. mboRijnland helpt je een opleiding te kiezen die bij je past.

Voorbereiding online

Het voorbereidende werk kun je op verschillende manieren doen. Online kun je je alvast oriënteren, bijvoorbeeld via de virtuele tour. Per locatie kun je als het ware door de school heen ‘lopen’. Via voorlichtingsvideo’s zie en hoor je welke opleidingen op die locatie worden aangeboden en wat de opleiding precies inhoudt. Ook kun je vooraf onze studiekeuzetools bekijken die jou helpen om een opleiding te kiezen die bij jou past.

Sfeer proeven en ervaringen horen

De Open Dag is het uitgelezen moment om de sfeer op school te beleven, te praten met studenten, voorlichters en docenten. Iedereen staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, te vertellen over hun ervaringen en je mee te nemen door de school.

Bovendien geven verschillende opleidingen demonstraties, zoals de bakkersopleiding of de opleidingen in de techniek waar je zelf verschillende dingen kunt uitproberen in de werkplaats. Ook worden diverse spellen georganiseerd waaraan je kunt meedoen, vaak door de studenten zelf bedacht en gemaakt.

Mocht je op vandaag niet kunnen komen, kom dan een proefles volgen van 4 t/m 8 december of kom binnenlopen tijdens het inloopmoment op 11 januari van 16.00-18.00 uur. Je kunt dan op elke locatie binnenlopen; voorlichters en docenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bekijk hier alle voorlichtingsmomenten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen