De bioscoop in Zoetermeer bestaat 25 jaar

Foto: pixabay.com

Herinnert u het zich nog, de Promenade bioscoop in het Stadshart. De bioscoop met 3 zalen tegenover de McDonalds. Eind jaren ’90 bleek deze bioscoop toch echt te klein voor de groeistad Zoetermeer.

Op 13 november 1998 opende dan ook, op het Oostwaarts 70, een spiksplinternieuwe bioscoop met 8 zalen onder de naam Movie Palace. Een aantal jaren later werd het Nederlandse bedrijf overgenomen door Utopia BV en is het jaren bekend geweest als Utopolis Zoetermeer. Inmiddels is de bioscoop nu 7 jaar onderdeel van de beursgenoteerde Belgische bioscoopketen Kinepolis. De bioscoop heeft in deze jaren meerdere kleine en grote renovaties en veranderingen ondergaan. Vele Zoetermeerders en bezoekers uit de regio zullen zich hun filmbezoeken met vrienden, familie, eerste dates en kinderfeestjes in deze gemoedelijke bioscoop herinneren.

Op zondag 12 november zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd in de bioscoop en wordt u welkom geheten met wat lekkers om samen dit jubileum te vieren. Op de Kinepolis Zoetermeer facebookpagina wordt een actie opgezet waarbij je een gratis georganiseerd kinderfeestje kan winnen of met 10 personen naar de film voor slechts 25 euro.

Het personeel van de bioscoop dankt zijn trouwe bezoekers en hoopt iedereen ook in de komende jaren met regelmaat te mogen ontvangen bij reguliere voorstellingen, en leuke events.

Meer informatie over de bioscoop, het programma, zaalhuur en events zijn te vinden op www.kinepolis.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen