Onderzoek Elsevier ‘Beste Ziekenhuizen en Klinieken 2022’: RHOC één van de winnaars categorie ‘Heupprothese’

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Vorige maand werden de resultaten van het jaarlijkse onderzoek ‘’Beste Ziekenhuizen en Klinieken 2022’’ van Elsevier in EW magazine bekendgemaakt.

Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum mag zich met trots één van de winnaars noemen in de categorie ‘Heupprothese’. Voor het onderzoek ‘’Beste Ziekenhuizen en Klinieken 2022’’ vergeleek Elsevier 6 behandelingen voor 96 ziekenhuislocaties, 8 universitair medische centra en 148 locaties van klinieken. Dit zijn de behandelingen: staaroperatie, gewichtsverminderende operatie, behandeling van borstkanker, veneuze ziekten en knie en heupprothese.

Rol van klinieken in planbare zorg

In dit artikel van EW magazine wordt spelen klinieken steeds een grotere rol in de planbare zorg bij relatief gezonde patiënten. “Klinieken zijn vaak gespecialiseerd in een bepaalde behandeling: ze doen één kunstje doorgaans goed en efficiënt.”

In het Orthopedisch Centrum werken we in multidisciplinaire teams samen om patiënten de beste orthopedische zorg te bieden. Naast het bieden van orthopedische zorg richt het Orthopedisch Centrum zich op innovatie en onderzoek. Het onderzoeksbureau van het centrum werkt aan het uitvoeren van wetenschappelijke onderzoeken en studies die moeten leiden tot verbetering van de zorg voor onze patiënten.

Het Orthopedisch Centrum dankt haar medewerkers voor hun tomeloze inzet, de huisartsen voor de samenwerking en de patiënten voor het vertrouwen die zij stellen in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen