Nieuwe ontwikkeling rond de Ambachtsheerlijkheid

Foto: Christine Snels Advokaat

Bewonersgroep van het adoptie groen ‘de Ambachtsheerlijkheid’ in Palenstein heeft een mooie nieuwe ontwikkeling doorgemaakt sinds ze 18 maart een doorstart hebben gemaakt.

Na het ontwikkelen van nieuw stuk adoptie groen naast de ‘Lets Tango’, het oude gebouwtje van Auto Ambacht aan de Ambachtsherenlaan/van wijngaardenstraat, zijn er diverse groepjes ontstaan.

Naast het met elkaar tuinieren en schoonhouden van de wijk is bewoonster en acupuncturist Chunling Gareman uit de Bootsmastraat op het idee gekomen om naast een onderdeel te worden van het Adoptiegroen groepje, gratis TaiChi les te geven aan wijkbewoners. Daar zijn bewoners enthousiast van geraakt. Na de Tai Chi wordt er ook lekker vrij bewogen/ gedanst.

Bewoonster Chunling Gareman

Nieuwe kruisbestuivingen van bewoners vinden plaats. Lekker gezond met elkaar bewegen in de buitenlucht naast een prachtig stuk Adoptiegroen in de wijk Palenstein.

Word je hier ook enthousiast van en wil je meedoen of meer informatie? Stuur mailtje naar Christine [email protected]. Of loop lekker een keer langs op de maandag of donderdag avond rond uur of 20.00 uur, grote kans dat je een van ons daar aantreft.

Reacties

Cookieinstellingen