ONC Clauslaan is klaar voor livestreams Open Huis

Foto: ONC Clauslaan

Vrijdagavond 14 januari en zaterdagochtend 15 januari organiseert ONC Clauslaan online het Open Huis. De aula van de school is omgebouwd tot studio van waaruit via een livestream een gevarieerd programma wordt uitgezonden. Aanstaande brugklassers en hun ouders en verzorgers kunnen zo digitaal de sfeer proeven en een beeld krijgen van wat de school te bieden heeft.

De school had het liefste de achtstegroepers tijdens het Open Huis in het gebouw ontvangen. Helaas is dit vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk. Als alternatief brengt ONC Clauslaan – net als vorig jaar – met een livestream de school naar leerlingen en hun ouders toe.

De opzet is dit jaar weer anders. Door middel van filmpjes, gesprekken met leerlingen en docenten en demonstraties laat de school zien hoe ‘actief leren en veel doen’ op ONC Clauslaan binnen de les en daarbuiten wordt vormgegeven. Via de live-chat kunnen bezoekers meteen hun vragen stellen. Ook kunnen zij bellen naar de school. Het telefoonpanel zit klaar om alle vragen te beantwoorden.

De livestreams staan aangekondigd op het YouTube-kanaal van ONC Clauslaan en zijn te volgen via onderstaande links:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen