Verzet tegen ‘fietsklim’ in Buytenpark

Foto: Stichting Kwaliteitsteam Buytenpark

De stichting Kwaliteitsteam Buytenpark verzet zich met enkele andere partners in het Overlegplatform Buytenpark tegen de planvorming voor een Fietsklim aan de oostkant van SnowWorld. Ze hebben gezamenlijk een brief hierover gestuurd aan het Zoetermeerse college van B&W.

In die brief wordt het gemeentebestuur herinnerd aan de door de gemeenteraad opgestelde regels in de officiële ruimtelijke plannen voor het Buytenpark. Die bepalen onder meer dat “binnen de 40 ha natuurdeel geen intensieve recreatie mag plaatshebben en niet mag worden gebouwd”. En dat dus zo’n voorziening aan de oostkant van SnowWorld niet toelaatbaar is.

Ook van andere zijden is inmiddels actie op gang gekomen tegen de plannenmakerij voor een fietsklim in het Buytenpark. Een heel bijzondere is de petitie die Obrechtrode-bewoonster Thea van de Wallen – met steun van enkele buurtgenoten – is begonnen op internet. Een handtekeningenactie anno 21e eeuw. Waaraan iedereen kan meedoen via https://geenfietsklimbuytenpark.petities.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen