Netwerk Zoetermeer haalt ruim € 8.000 op voor de Voedselbank

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Vanaf november dit jaar is Netwerk Zoetermeer weer flink aan de slag geweest met het verzamelen van donaties voor de jaarlijkse Voedselbankactie. Met de opbrengsten wordt er dit jaar, in samenwerking met Hotel Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag, een feestelijk diner georganiseerd voor de Voedselbankgezinnen. Daarnaast krijgt elk gezin namens de ondernemers een mooi cadeau in het pakket dat deze week wordt uitgedeeld, een cadeau voor het hele gezin dat past bij de feestdagen.

De Voedselbankactie wordt sinds 2012 georganiseerd door de businessclub van Netwerk Zoetermeer. Dit jaar werkten Hotel Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag, Loyals, Mediageniek, Plus Verheul, Remto Automaterialen en Spel en Meer belangeloos mee aan de succesvolle actie. Dankzij de Voedselbankactie, waarbij jaarlijks de ondernemers van de businessclub een gulle bijdrage doen, krijgen alle gezinnen die noodgedwongen aangewezen zijn op de Voedselbank normaal gesproken een mooi extra boodschappenpakket voor de feestdagen. Dit jaar is ervoor gekozen, in overleg met de Voedselbank Zoetermeer, om voor de voedselbankgezinnen een mooi kerstdiner te verzorgen. Tegelijkertijd ontvangen alle voedselbankdeelnemers een mooi kerstcadeau, dat zorgt voor vermaak en gezelligheid tijdens de feestdagen.

Deze maand zou bij Golden Tulip Hotel Zoetermeer – Den Haag het bijzondere Kerstdiner georganiseerd worden voor de Voedselbankgezinnen. Wegens de nu geldende coronamaatregelen zal dit diner verplaatst worden naar een moment waarop dit weer veilig kan. Deze avond zullen de voedselbankgezinnen als echte VIP-gasten ontvangen worden door het hotel. Daarnaast zal er entertainment zijn in de vorm van live muziek, leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk een heerlijk meergangendiner wat verzorgd wordt door de keukenbrigade van het hotel. Ook hier laten de ondernemers van de stad zich weer van hun beste kant zien, zij gaan deze avond vrijwillig de medewerkers van het hotel bijstaan in het invullen van de avond.

Het bestuur van Netwerk Zoetermeer én de vele vrijwilligers van de Voedselbank in Zoetermeer zijn erg blij met het behaalde resultaat. In het bijzonder worden Remto Automaterialen en GameCity Zoetermeer bedankt voor hun royale donaties. Verder zijn er mooie donaties binnengekomen vanuit AGV Administraties, Teamwerk, Delmation Products, Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs, Vehold, Liftintermediair, Omroep West, Van Dorp Installaties, Laskoo, SKN Bouw, Administratie- en Assurantiekantoor De Braecken, Merlin Software en Smits van Emmerik Elektrotechniek. Wat ook erg mooi was om te zien is dat er nog zoveel particuliere donaties zijn binnengekomen. Door de inzet van al deze personen en organisaties komt de volledige opbrengst ten goede aan de Voedselbank.

Namens de Voedselbank dankt Netwerk Zoetermeer iedereen die dit jaar een donatie heeft gedaan.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen