Mooie uitbreiding kinderdagverblijf MKC Passe Partout

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De afgelopen weken is er, ondanks de sluiting vanwege het coronavirus, gewerkt aan de uitbreiding van het kinderdagverblijf bij Montessori Kindcentrum (MKC) Passe Partout.

Het afgelopen jaar zag het MKC een toenemende belangstelling voor het montessori gedachtegoed, ook voor het jonge kind. Daarom opende MKC Passe Partout op maandag 18 mei met trots de deuren van de nieuwe groep voor peuters van 2 tot 4 jaar.

Een baby- en een peutergroep

Het kinderdagverblijf bestaat vanaf nu uit twee groepen: een babygroep (0 tot 2 jaar) en een peutergroep (2 tot 4 jaar). De groepen hebben een eigen sfeervolle ruimte met speelgoed en meubels van natuurlijk materiaal, passend bij de leeftijd van de kinderen en het Montessori gedachtegoed.

In de visie van Montessori staan zelfstandig en onderzoekend leren, keuzes maken, samenwerken en creatieve ontwikkeling centraal. Het uitgangspunt is dat kinderen beter leren als zij de kans krijgen om zelf te kiezen en te ontdekken. Ieder kind in ons kindcentrum leert op zijn eigen manier, passend bij de eigen mogelijkheden en op eigen niveau.

Montessori kindcentrum (MKC)

Het MKC is een samenwerking tussen Montessorischool Passe Partout en kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen. Het MKC biedt een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar waardoor kinderen zich in elke leerfase optimaal kunnen ontwikkelen. Meer weten over MKC Passe Partout? Neem een kijkje op de website of neem telefonisch 079 – 760 02 02 contact met ons op. We vertellen je graag meer over ons kindcentrum en de uitbreiding bij het kinderdagverblijf.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden