Afscheidsvideo Burgemeester Aptroot en politie Zoetermeer

Foto: politie.nl

Maandag 30 maart is formeel de laatste werkdag van burgemeester Aptroot. Een burgemeester die zich gedurende zijn ambtsperiode vol bevlogenheid voor vele zaken heeft ingezet en daarbij vooral voor zijn eigen portefeuille, de openbare orde en veiligheid in Zoetermeer.

Op laagdrempelige en betrokken wijze heeft hij de samenwerking met de politie opgezocht. De politie is hem daar dankbaar voor, zo schrijven zij op hun Facebook-pagina.

Voordat de Corona-crisis ook in Nederland serieuze vormen ging aannemen heeft de politie aan de burgemeester een aantal vragen gesteld. Ze nemen met deze video een voorproefje op het echte afscheid dat zij later dit jaar nog met hem zullen inplannen. De politie zal burgemeester Aptroot missen.

DANK U WEL BURGEMEESTER APTROOT! Maandag 30 maart is formeel de laatste werkdag van burgemeester Aptroot. Een burgemeester die zich gedurende zijn ambtsperiode vol bevlogenheid voor vele zaken heeft ingezet en daarbij vooral voor zijn eigen portefeuille, de openbare orde en veiligheid in Zoetermeer. Op laagdrempelige en betrokken wijze heeft hij de samenwerking met ons opgezocht en daar zijn we hem erg dankbaar voor. Voordat de Corona-crisis ook in Nederland serieuze vormen ging aannemen hebben wij de burgemeester een aantal vragen gesteld en hebben we een voorproefje genomen op het echte afscheid dat wij later dit jaar nog met hem zullen inplannen. Wij gaan hem missen! Tot slot. Om de burgemeester in deze bijzondere tijd een mooie laatste werkdag te bezorgen, heeft de Gemeente Zoetermeer de oproep gedaan aan alle Zoetermeerders, inwoners en ondernemers, om via http://www.facebook.com/groups/afscheidaptroot een persoonlijk bericht achter te laten.

Geplaatst door Politie Zoetermeer op Donderdag 26 maart 2020

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden