Marian Mudder te gast in Forum

Foto: De Bibliotheek Zoetermeer

Op zondagmiddag 3 november is schrijver en actrice Marian Mudder te gast in de Talkshow Boek&Meer. Marian schreef vier romans waaronder een thriller ‘Opium’, en een boek over haar ‘sofasessies’ en ervaringen met diverse therapieën.

Ook in de televisie- en theaterwereld is zij geen onbekende, zo speelde zij rechercheur Vera Prins in Baantjer. In de vierde en laatste Talkshow Boek&Meer van dit jaar praat presentator Laurens de Groot met Marian over haar boeken en leven. Deze editie staat in het teken van het Nederlands Thrillerfestival. Met boekverkoop door Boekhandel de Kler en signeersessie. De Talkshow Boek&Meer vindt plaats in het Forum, de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer, start om 15.00 uur en duurt tot ca. 16.30 uur. Kaarten € 10,00 (leden) en € 12.50 (niet leden) zijn aan de balie en online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Marian Mudder studeerde in Amsterdam en Antwerpen en begon haar carrière aan het toneel, later kwam daar ook televisie bij. Marian speelde o.a. in de televisieseries Vrouwenvleugel, Baantjer en Flikken Maastricht. Naast acteren ontwikkelde ze zich ook als schrijver én personal coach. Haar liefde voor schrijven en belangstelling voor psychologie komen terug in de romans waar relaties centraal staan.

Thrillerkids Night at the Library / Museum Spooky Tour

Hou je van griezels, monsters, spoken en ander gespuis? Kom dan op vrijdagavond 1 november van 19:00 – 21:00 uur naar het Forum voor een spannend griezelfeest. Doe mee aan griezelige workshops, ontdek de meest spookachtige verhalen en als je echt een durfal bent kun je de Night at the Museum spooky tour beleven in Museum de Voorde. Je wordt meegenomen naar het donkere museum, waar je op zoek gaat naar het museummonster. Koop je kaartje á € 9,50 van tevoren in de bieb of online want kaartjes kunnen niet op de avond zelf gekocht worden. Kom maar langs als je durft!

Nederlands Thrillerfestival

Op 27 oktober start het Nederlands Thrillerfestival en beide activiteiten zijn hier een onderdeel van. Bekijk alle activiteiten tijdens deze spannende week op www.nederlandsthrillerfestival.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden