Informatiebijeenkomst toekomst stadsboerderij De Balijhoeve

Zoetermeer
Zoetermeer
Foto: Redactie Zoetermeer

De Samenspraakgroep Balijhoeve (SAMBA-groep) organiseert woensdag 1 juni tussen 16.30 en 17.30 uur een informatiebijeenkomst voor inwoners op stadsboerderij De Balijhoeve (Kurkhout 100 in Rokkeveen). Zij vertellen u graag meer over hun toekomstplannen voor de stadsboerderij. U bent van harte welkom!

Samba-groep

De SAMBA-groep is de afgelopen tijd aan de slag gegaan met het bedenken van nieuwe functies voor de stadsboerderij. Niet met het idee dat de stadsboerderij ophoudt met bestaan, zeker niet. Wilt u meer horen over de plannen?

Informatiebijeenkomst

Het programma is als volgt:

16.30 uur:         Ontvangst in hoofdgebouw door Hans Bongers, voorzitter SAMBA-groep

16.35 uur:         Uitleg zorgfunctie door Dick Sonneveld (lid SAMBA-groep)

16.45 uur:         Presentatie plannen door Eduard van Reijzen (bewoner/architect)

17.05 uur:         Mogelijkheid voor het stellen van vragen

17.15 uur:         Rondleiding

17.30 uur:         Einde

Over De Balijhoeve

Maar de boerderij is inmiddels meer dan twintig jaar oud en op sommige onderdelen, zoals het gebouw, aan verbouwing toe. De plannen van de SAMBA-groep gaan bijvoorbeeld over een mogelijke zorgfunctie op de boerderij, maar ook over educatie- en recreatiemogelijkheden en een verbouwing van het hoofdgebouw.

Kinderactiviteiten en aanmelden

Deze middag worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen op de stadsboerderij, dus uw (klein)kinderen zijn van harte welkom. Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, vragen wij u om u aan te melden voor de bijeenkomst. Graag uiterlijk 30 mei via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen