Supermarkt Hoogvliet Oosterheem wordt vernieuwd

Foto: Hoogvliet Oosterheem

Op donderdag 19 september om 8.00 uur wordt de vernieuwde Hoogvliet supermarkt in winkelcentrum Oosterheem in Zoetermeer feestelijk heropend. De supermarkt wordt met een korte verbouwing opgefrist en uitgevoerd in de nieuwe Hoogvliet huisstijl.

Op maandag 16, dinsdag 17 en woensdag 18 september is de winkel gesloten.

Nieuwe uitstraling

De vernieuwde Hoogvliet supermarkt is uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Hoogvliet, die zich kenmerkt door licht, ruimte en speelse houten achterwanden en een lattenplafond. De supermarkt wordt hier en daar opnieuw ingedeeld, waardoor het boodschappen doen efficiënter wordt en de klant sneller haar weg kan vinden in de ruime winkel. Direct in het oog springt de actiestraat met alle aanbiedingen overzichtelijk bij elkaar.
Ook al is er op het oog flink wat veranderd, de klant winkelt nog steeds in haar vertrouwde Hoogvliet supermarkt, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand gaan met de laagste prijzen in de buurt.

Gratis cake

Om de heropening samen met de klanten te vieren, krijgen de eerste 100 klanten op de openingsdag een gratis chocolade-fudgecake bij besteding vanaf € 15,-.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden