Florisraad in actie

Foto: Prins Florisschool

De Prins Florisschool in Zoetermeer heeft een zeer actieve leerlingenraad heeft. Deze leerlingenraad komt een aantal keer per jaar bij elkaar om met elkaar te praten over hoe het is op school en welke dingen er verbeterd kunnen worden.

Ook bedenken de leerlingen van de Florisraad aan het begin van elk schooljaar iets leuks voor de leerlingen van de Prins Florisschool, maar ook iets goeds. Dit jaar wilden de leerlingen dolgraag iets doen aan de hondenpoep overlast rondom de school. De leerlingen konden amper meer over de stoep langs de school lopen zonder in de hondenpoep te gaan staan. Daar moest iets aan gedaan worden.

De Florisraad kwam in actie en hierbij werd de handhaving Zoetermeer betrokken. Zij schreven enkele boetes uit en hielden de boel goed in de gaten. Uiteindelijk kregen de leerlingen ook een grote stapel hondenpoepzakjes van een zakjesfabriek en werd er een mooi bord geplaatst langs de stoep.

Natuurlijk hopen de leerlingen dat de overlast nu voorbij is, en kunnen ze alvast gaan bedenken wat voor goeds ze volgend schooljaar voor de school gaan doen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden