Plotselinge sluiting van Verkeersschool Aalbregt

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De politie geeft aan dat zij onderzoek gaan doen naar de plotselinge sluiting van Verkeersschool Aalbregt.

In een uitgebreid statement op de website van de verkeersschool zegt Ferry Aalbregt:

Zoals zovelen al hebben vernomen, hebben wij vanmorgen gedwongen moeten stoppen met onze werkzaamheden. Wat ik ten zeerste betreur voor onze leerlingen en ons personeel die al zolang zich voor ons inspannen. … De mensen die door onze verwoede pogingen om de zaak te redden zijn ingepland, startend vanaf 28 juni zijn per mail benadert NIET te betalen i.v.m de problemen.

Het personeel welke vanmorgen zouden beginnen om de mensen persoonlijk te informeren zijn gedwongen geëvacueerd door serieuze bedreigingen met letsel of zelfs dood. Ook personeelsleden die alleen maar hun uiterste best hebben gedaan en ook gedupeerd zijn door onze val, worden thuis aan de deur met de dood bedreigd.

Ook wij zijn deze ochtend onder politiebegeleiding ondergedoken. Dit omdat de woning, kinderen en wij persoonlijk worden bedreigd met de dood en er kogels in de brievenbus lagen. Het verhaal dat ik persoonlijk met al het geld zou zijn vertrokken naar het buitenland is een verzinsel. De afgelopen week heb ik alle mogelijkheden onderzocht en geprobeerd om de zaak te redden. Helaas werd deze poging vannacht abrupt afgebroken na nachtelijk bezoek en hebben wij hierdoor niet alles kunnen afronden.”

De politie reageert door op politie.nl het volgende statement te doen: “Wij hebben kennis genomen van de commotie die op donderdag 27 juni is ontstaan na de plotselinge sluiting van een autorijschool in Zoetermeer. Naar aanleiding van de eerste meldingen en signalen van de sluiting van de autorijschool, zijn wij in overleg met het Openbaar Ministerie. Als dat eerste onderzoek aanleiding geeft om met meer gedupeerden in contact te komen, zal er een speciaal e-mail adres worden geopend.

Dit wordt ongetwijfeld vervolgt.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden