LHN staat achter ontwikkelingen sportaccommodaties GymWorld en NoordWesterhal

Foto: LHN

Zoals bekend is de LHN altijd groot voorstander van de ontwikkeling op het gebied van sport, sportfaciliteiten en sportaccommodaties. Dit geldt zowel voor breedtesport als voor topsportactiviteiten in Zoetermeer. Zoetermeer telt vele getalenteerde sporters in beide gebieden. Het is daarom goed om de beide groepen goed te faciliteren en te accommoderen.

Niet meer van deze tijd

De huidige conditie van de NW-Hal is een doorn in het oog van de LHN. Niet alleen de conditie van het gebouw maar ook de faciliteiten voor de diverse sportverenigingen als Propatria, ZoVoC en Conquesto zijn na bijna 35 jaar niet meer van deze tijd.

Ontwikkelingen

De LHN omarmt dan ook de huidige ontwikkelingen voor nieuwbouw en verbetering van sportaccommodaties, resp. GymWorld en de NoordWesterhal. Het zijn ontwikkelingen waar de LHN de afgelopen jaren voor gepleit heeft. Deze ontwikkelingen zijn in de ogen van de LHN een goede opstap naar meerdere ontwikkelingen voor meerdere sportaccommodaties. Zo zal de LHN ook blijven pleiten voor ontwikkelingen bij andere sportverenigingen als Taverzo, FC Zoetermeer, SV Oosterheem, e.a.. Ook bij deze sportverenigingen is (her)ontwikkeling van de accommodaties noodzakelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen