Hulp gevraagd: Meubilair basisschool naar school in Gambia

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

IKC DE Waterlelie krijgt deze zomer nieuw meubilair en ze gaan het oude meubilair doneren aan een school in Gambia. Alle hens aan dek gevraagd, want op 11, 12, 13 en 14 juli moeten alle tafels en kasten gedemonteerd worden en het geheel moet gereed gemaakt worden voor verzending.

Op 14 juli moet ook in- en uit een verhuiswagen worden geladen zodat we het kunnen afzetten op de plek (Rossum in GLD) waar de container voor transport naar Gambia ingeladen wordt.

vrijwilligers gezocht

De ouders die dit initiatief hebben genomen zoeken helpende handen. Ze zoeken mensen die:

  • schroeven uit tafels kunnen halen
  • stoeltjes per 2 aan elkaar tapen
  • alles stickeren
  • kasten demonteren
  • verhuiswagen in- en uitladen (op de 14de)
  • alles coördineren

Het is niet perse heel zwaar werk maar wel heel veel wek. Vele handen maken licht werk, dus als jij een bijdrage wil leveren aan kinderen in Afrika, zodat zij aan prachtige stoeltjes en tafeltjes kunnen zitten, kom dan helpen. Je krijgt er blije gezichtjes (natuurlijk later op foto en video) voor terug.

Wil je hier een stukje van je tijd aan geven? Stuur een bericht naar [email protected]. Geef in de mail duidelijk aan van hoe laat tot hoe laat je kan en dan wordt je ingedeeld.

Sponsors gezocht

Verder zoekt het initiatief sponsoren om het verschepen in de zeecontainer mede te bekostigen. De AH in Rokkeveen heeft toegezegd om de komende 5 weken statiegeldbonnen te gaan inzamelen voor dit project. Ieder bedrag, hoe klein dan ook, is welkom.

Meer info: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen