Licentie Humanitas Home-Start verlengd

Foto: Humanitas Zoetermeer

Op dinsdag 19 juni heeft Home-Start van Humanitas Zoetermeer de hele dag bezoek gehad van een visitatiecommissie die de manier van werken tegen het licht heeft gehouden. Humanitas kreeg aan het eind van de dag een positieve beoordeling en behouden de licentie voor de komende drie jaar.

De commissie, bestaande uit een onafhankelijke voorzitter vanuit de Sesamacademie en twee ervaren coördinatoren van Home-Start elders uit het land, heeft een gesprek gehad met de coördinatoren van Home-Start in Zoetermeer, de leidinggevende en twee vrijwilligers. Verder werd een checklist afgewerkt met criteria waaraan de uitvoering van Home-Start moet voldoen.

Humanitas Zoetermeer hoopt op deze manier weer net zoveel te kunnen betekenen voor de gezinnen in Zoetermeer als de afgelopen 17 jaar. Daarbij bouwen zij op de vrijwilligers die ze trainen en ondersteunen middels tussentijdse gesprekken, reflectiebijeenkomsten en themabijeenkomsten.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op met Humanitas Zoetermeer via 079-3238833 of kijk voor meer informatie op de website, www.humanitaszoetermeer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen