Jong Perspectief start in het nieuwe jaar met een training voor enthousiastelingen

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Lekker in je vel zitten, keuzes durven maken, de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Voor veel jongeren lijkt dit heel normaal. Maar niet iedereen krijgt gelijke kansen.

Sommige jongeren kunnen wel wat extra aandacht gebruiken. Het maatjesproject van Jong Perspectief bied jongeren die mogelijkheid door hen te koppelen aan een volwassen vrijwilliger die op basis van eigen levenservaring ondersteuning aan bieden. Als maatjes trekken zij een jaar lang met elkaar op.

Goede voornemens

Het nieuwe jaar 2018 staat voor de deur en voor velen de tijd van het jaar om goede voornemens waar te maken. Jong Perspectief kan u daarbij helpen om het dit jaar echt te realiseren. Jong Perspectief zoekt enthousiastelingen die het leuk vinden om een jaar lang 1 x in de 2 weken een jongere te begeleiden. Dit klinkt misschien heel zwaar maar in de praktijk houdt dit in dat u lekker kunt gaan koken, sporten of bijv fotograferen samen met een jongere die ook enthousiast is.

Uitgedaagd?

Als dat niet een mooi begin van het nieuwe jaar is! U doet iets wat u leuk vindt maar helpt daarbij een jongere vooruit! De training is op woensdagavond 10 en 17 januari a.s. daarna bent u start klaar voor een kennismaking met een passend maatje. Uitgedaagd? Bel met ons en dan vertellen wij u graag meer! Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9-14 uur 079-7502233 of kijk op onze website www.jongperspectief.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen