Jubileumbingo-marathon bij Buytenrode

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Dit jaar viert buurtvereniging Buyrtenrode haar 40-jarig bestaan. Naast vele andere activiteiten houden ze een jubileumbingo-marathon.

Deze bingo-marathon staat gepland voor zaterdag 18 november 2017. De gebruikelijke 3e woensdag van de maand bingo komt daarmee te vervallen. Zo gaan ze om 10.00 uur in de ochtend van start en spelen door tot ongeveer 17.00 uur. Tussendoor serveren ze voor alle aanwezigen een gratis heerlijke lunch.

Zij draaien deze dag in totaal 2 x 6 rondes + 2 x een boodschappenronde + 2 x een geldprijsronde met tussendoor een paar gezellige prijzenloterijen. Op zaterdag 18 november is het zover. Ze maken het extra gezellig met naast de heerlijke lunch tussendoor voor de liefhebber een (warm)hapje of drankje.

Je kunt de gehele dag deze 16 bingorondes spelen voor in totaal € 35,- inclusief boodschappenrondes, ‘jackpotrondes’ loterijlootjes en bovendien een heerlijke lunch.

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer. Voor nadere informatie kunt u bellen naar de buurtvereniging onder telefoonnummer 079-3518298 of kijk op de site www.buytenrode.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen