Maatjesproject Jong Perspectief heeft 12 jarig bestaan sportief gevierd

Foto: Stichting Jong Perspectief Zoetermeer en omstreken

Afgelopen zaterdag werd er uitbundig feest gevierd met de vrijwilligers en de maatjes omdat een 12 jarig bestaan nou eenmaal gevierd moet worden.

Onder leiding van Bouke van Tongeren van Circus Never Mind werd de circusvloer aangeveegd met allerlei capriolen met onder andere bal, koord, ringen en vlaggen. Hilarisch om te zien dat oud en jong zich er helemaal instorten om tijdens te voorstelling goed voor de dag te kunnen komen voor het publiek van ouders en anderen geïnteresseerden.

Tussendoor natuurlijk welverdiende pauzes en leuke contacten die onderling gelegd werden. Na dus heel hard werken werd de voostelling geopend en kon iedereen laten zien wat er geleerd was. Verbazingwekkend hoe jongeren dit makkelijk oppakken en alles gewoon doen en vooral durven. Onder luid applaus werd de middag afgerond. Wethouder Bob van der Deijl (Pijnacker-Nootdorp) reikte diploma’s uit aan alle artiesten. Dat had een ieder wel verdiend.

Nieuwsgierig geworden naar wat Stichting Jong Perspectief precies doet voor jongeren uit Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en/of Lansingerland? Kijk op www.jongperspectief.nl. Dit project is namelijk altijd op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor een jongere die net even wat extra aandacht kan gebruiken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen