Vrijwilligers Humanitas Opvoedondersteuning doorlopen training

Foto: Humanitas Zoetermeer

Opvoedondersteuning van Humanitas Zoetermeer organiseert een paar keer per jaar trainingen voor nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-7 of 7-14 jaar.

Gedurende vijf weken worden zij via e-learning en livebijeenkomsten meegenomen in de werkwijze van Home-Start(+). De laatste training heeft opnieuw een aantal gecertificeerde vrijwilligers opgeleverd die kunnen worden ingezet voor de ondersteuning van Zoetermeerse gezinnen.

Ervaringsdeskundig of deskundig

De nieuwe vrijwilligers zijn zelf ervaringsdeskundig of volgen een hbo-opleiding pedagogiek. Wat zij hebben geleerd is om goed te luisteren, hoe zij praktische ondersteuning kunnen bieden en hoe zij iemand weer in hun kracht kunnen zetten.

Home-Start(+)

Home-Start(+) biedt al 16 jaar ondersteuning aan gezinnen in Zoetermeer die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Nieuwsgierig of jij vrijwilliger kan worden of misschien heb jij zelf als ouder een vraag, bel ons gerust. Je kan bellen met coördinator Inti Schutte (06-20252060) of mailen naar [email protected]. Kijk voor meer informatie ook op onze website, www.humanitaszoetermeer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen