Honden aan zee

Foto: Honden aan Zee

Op Zondag 22 oktober 2017 vindt op het strand én op de Boulevard van Scheveningen de tweede editie plaats van Honden aan Zee, hét evenement voor hond en baasje om te vieren dat de trouwe viervoeter het strand weer mag betreden.

Op deze dag wordt doormiddel van workshops, demonstraties en standhouders de opening van het strandseizoen voor honden gevierd.

Opening strandseizoen voor honden

De herfst doet zijn intrede en daarmee gaat de zwemkleding weer in de kast, maar er staat een compleet nieuw publiek te trappelen om het Scheveningse strand te betreden. Van 1 oktober 2017 tot en met 15 mei 2018, mogen de trouwe viervoeters weer rennen en rollen in zee en op de Haagse stranden. Dit vraagt om een officieel openingsfeest. Op 22 oktober staat daarom de Scheveningse Boulevard en het strand, ter hoogte van het Kurhaus en De Pier, voor de tweede keer in het teken van de hond en zijn baasje met Honden aan Zee. Een initiatief van Buitengewoon Scheveningen en Kreativ Events Nederland.

Hét evenement om te vieren dat de trouwe viervoeter weer mag rennen op het strand.

Alles voor de trouwe viervoeter (en voor het baasje).

Tijdens Honden aan Zee zijn er diverse workshops, activiteiten en stands voor hond en baasje. Speciaal voor Honden aan Zee is Arie Konings Dogsport aanwezig met het NK Dock Diving, een spectaculaire hondensport met Amerikaanse origine waar de getrainde honden de mooiste en verste sprongen laten zien in een 12 meter lang bad met maar liefst 60.000 liter water. Maar ook Project Young Dogs laat de baasjes zien wat de mogelijkheden zijn binnen het concept Canicross ‘Hardlopen met je hond’. Train, hoe je als eigenaar samen met de hond, kan genieten van de natuur en tegelijkertijd beide condities verbeterd op een veilige manier! Als primeur zal Hondentraiteur Scheveningen deze dag zijn nieuwe sterren menu voor honden presenteren in zijn unieke pop-up restaurant én is het natuurlijke hondenvoer ‘Impress Your Dog’ aanwezig om uitleg te geven over het meest ideale voedingsschema voor de hond. Laat de staarten maar kwispelen, want deze dag gaat om de hond!

Praktische informatie

Datum: 22 oktober 2017 Locatie: Scheveningen Boulevard en strand (ter hoogte van het Kurhaus en De Pier) Tijden van evenement: 11:00-18:00 Openbaar evenement – iedereen is welkom! Deelnemende partijen: Arie Konings Dogsport, Canicross, Impress Your Dog, Dierenambulance & Hospitaal Den Haag, Honden Traiteur Scheveningen, Dancing Paws en meer. Programmering: de complete programmering is te vinden op de achterkant van de flyer en op de de website. Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1582384405106476 Website: www.hondenaanzee.com

Over de organisatie

Honden aan Zee is een initiatief van Buitengewoon Scheveningen en Kreativ Events Nederland. Buitengewoon Scheveningen, onderdeel van Stichting Marketing Scheveningen, bouwt online en offline aan een Buitengewoon Scheveningen, het strand van Den Haag, de enige Nederlandse #stadaanzee. Kreativ Events Nederland organiseert en ondersteunt sinds 2014 verschillende evenementen en markten in en rondom Den Haag. De concepten Salt Market, Summer of Love Market, Grapefood en meer behoren tot hun eigen portfolio. Daarnaast hebben zij ondersteuning gegeven aan o.a. VISSCH Festival, de Drijvende Kerstmarkt Leiden, Vlaggetjesdag, Vlietdagen, Aan Tafel in de Reinkenstraat en meerdere winkeliersverenigingen door heel Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen