De Drie Ballonnen vierde spetterend jubileumfeest bij Jump XL

Foto: De Drie Ballonnen

Kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen bestaat dit jaar 25 jaar; dat verdient een feestje.

Op vrijdag 29 september opende Jump XL daarom haar deuren speciaal voor kinderen van de buitenschoolse opvang van De Drie Ballonnen.

Springen, dansen en graffiti spuiten

De BSO-kinderen werden feestelijk onthaald met muziek verzorgd door DJ Chocomellow (14 jaar oud). In samenwerking met Urban Art Studio konden de kinderen hun naam in graffiti spuiten en natuurlijk werd er door de kinderen actief gesprongen in het indoor trampolinepark.

Feest bij Jump XL is natuurlijk super cool!

Groots gevierd

Dit jaar hadden wel 850 kinderen zich aangemeld voor het feest. Een grootse opkomst! Om ervoor te zorgen dat ieder kind zich even lekker kon uitleven op de trampolines, splitste De Drie Ballonnen de twee jubileumfeesten daarom op in vier feesten. Twee op vrijdag 29 september en twee op vrijdag 6 oktober.

25 jaar De Drie Ballonnen

De Drie Ballonnen startte 25 jaar geleden met één kinderdagopvang-lokaal in de Zoetermeerse wijk Buytenwegh en is uitgegroeid tot een gevestigde organisatie in Zoetermeer met meer dan 20 locaties voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. De organisatie kenmerkt zich door haar unieke methode ZaaiGoed die kinderen in hun kracht laat staan. Meer weten? Kijk op www.drieballonnen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen