Bestuur Humanitas Zoetermeer zoekt versterking

Foto: Humanitas Zoetermeer

Het werk van Humanitas doet ertoe. Lokaal steunen zij mensen om weer grip te krijgen op hun eigen leven en mee te doen in de samenleving.

Vanuit de afdeling Zoetermeer richten ze zich met activiteiten op de thema’s Eenzaamheid, Verlies, Jeugd en Gezin en FinanciĆ«le zelfredzaamheid. Ze kunnen hierbij rekenen op meer dan 170 ervaren en goed opgeleide vrijwilligers.

Versterking afdelingsbestuur

Ter versterking van het afdelingsbestuur zoekt Humanitas twee enthousiaste bestuursleden. Ben je iemand met gevoel voor/die ervaring heeft in bestuurlijke aangelegenheden en beschikt over een aantoonbaar actief netwerk? Kan je goed luisteren en samenwerken en beschik je over relativeringsvermogen en humor? En ben je bereid je ongeveer acht uur per week actief in te zetten voor een grote vrijwilligersorganisatie? Aarzel dan niet en reageer.

Informatie

Kijk voor meer informatie en de volledige vacature op www.humanitaszoetermeer.nl of neem contact op met voorzitter Marleen Teunissen (06-12087480 of [email protected]). Jouw motivatie met cv kunt je tot uiterlijk 15 september 2017 sturen naar genoemd mailadres of per post naar: Humanitas Zoetermeer, Croesinckplein 26, 2722 EA o.v.v. vacature bestuurslid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen