Feestelijke opening Integraal Kindcentrum Prins Claus

Foto: De Drie Ballonnen

Dinsdag 29 augustus 2017 is de feestelijke opening van Integraal Kindcentrum (IKC) Prins Claus door wethouder Isabelle Vugs. Het IKC is een samenwerking tussen kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen en de Prins Clausschool.

Uitnodiging feestelijke opening

29 augustus om 8.30 uur start het officiële openingsmoment met wethouder Isabelle Vugs op het schoolplein van IKC Prins Claus in Rokkeveen. Belangstellenden zijn van harte welkom bij de officiële opening van IKC Prins Claus. Jovel entertainment begeleidt de opening en maakt er voor de kinderen een feest van. Na het officiële moment feest Jovel met de kinderen nog even door. Onder het genot van een hapje en een drankje kan een kijkje genomen worden in de school en bij de kinderopvang.

IKC Prins Claus

Het IKC biedt een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar waardoor kinderen zich in elke leerfase optimaal kunnen ontwikkelen. Pedagogische en onderwijskundige expertise versterken elkaar continu. ‘Samen’ staat centraal op dit IKC als basis voor de toekomst. Denk aan samenwerken, sa-men leren, samen spelen en samen plezier maken.

Dit is terug te vinden in de visie van De Drie Ballonnen en de Prins Clausschool, waar door positieve boodschappen te zaaien, een stevige basis wordt gelegd bij het kind met als doel: zijn wie je bent, vol zelfvertrouwen. Want als je weet wie je zelf bent en wat je zelf kunt is er ruimte voor de ander. Samen bereik je meer!

Meer informatie

IKC Prins Claus heeft een kinderopvanggroep van 0 – 4 jaar en biedt daarnaast basisonderwijs, bui-tenschoolse opvang, flexibele opvang en vakantieopvang aan. Het IKC is maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 – 18.30 uur en gevestigd aan het Straspad 1, 2719 VG in Zoetermeer.

Meer informatie over o.a. de visie van kinderopvang De Drie Ballonnen is te vinden op de website: www.drieballonnen.nl. Meer informatie over IKC Prins Claus is te vinden op www.claus.unicoz.nl. Ge-interesseerd in een rondleiding of vragen over het IKC? Neem dan contact op via telefoonnummer 079 – 361 60 09 of mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen