Gratis bloeiende bijenplanten bij de Hof van Seghwaert

Foto: Redactie Zoetermeer

Wie zou u willen verwennen met mooie bloeiende planten in de voortuin? Woont u in Seghwaert en wilt u graag de bijen helpen?

De Hof van Seghwaert geeft bewoners van de wijk Seghwaert de mogelijkheid om gratis een aantal bloeiende bijenplanten in voortuin of op het balkon te zetten. Voor uzelf en voor een buur, vriend of kennis. Geef u op via e-mail [email protected] met onderwerp ‘Bijenplanten’.

Begin mei kunt u in de Hof van Seghwaert een aantal vaste bloeiende planten en een emmer potgrond komen halen. Als tegenprestatie vragen we u om 2 foto’s op te sturen met het resultaat. Van elke tuin één foto. Belangrijk is wel dat de planten in de voortuin staan, dat mag ook in een grote pot (doorsnede minimaal 40 cm). Met al deze bloeiende planten overal maken we de wijk fleurig en helpen we de natuur. En doordat u ook planten mag weggeven aan een andere bewoner van Seghwaert maakt u ook nog iemand blij.

Vanaf nu kunt u zich opgeven voor deze actie. Vanzelfsprekend houden we ons bij het ophalen aan de regels van het RIVM. Stuur een e-mail met de 2 huisadressen in Seghwaert waarvoor u de bijenplanten wilt halen naar [email protected]. U krijgt van ons te horen wanneer u de planten op kunt halen.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer en Lensli Potgrond.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden