Nationale Sportweek: ‘Jouw sport, jouw club’

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Staat de Nationale Sportweek al in uw agenda? Van zaterdag 15 tot en met zondag 29 september staat heel Nederland en Zoetermeer in het teken van sport. Dit jaar voor de vijftiende keer en dat is een feestje waard.

Met het thema ‘Jouw sport, jouw club’ krijgen alle Zoetermeerders de kans om twee weken lang een nieuwe of andere sport uit te proberen! Het feest begint op zaterdag 15 september om 10.00 uur op de Markt.

Opening

Wethouder Ingeborg ter Laak opent de Nationale Sportweek op zaterdag 15 september om 13.00 uur. Dit doet ze niet alleen, maar samen met freestyle basketballer Galdino Haimé van Showcase Basketball, en met het publiek! Doet u ook mee? Haal een (kleine) basketbal op bij de stand op de markt. Tijdens de opening zijn diverse spetterende demonstraties. Ook kunt u bij de zorg- en sportmarkt ontdekken welke sportaanbieders er allemaal in Zoetermeer zijn. Inschrijven kan meteen.

Nationale Sportweek in het Stadshart

Ook op zondag 16 september staat het Stadshart in het teken van de Nationale Sportweek. De gemeente Zoetermeer en Stadshart Zoetermeer organiseren vanaf 12.00 uur verschillende sportactiviteiten voor iedereen in en rond om het Stadshart. Beweeg mee op muziek, probeer crossfit of ga klimmen. Voor de voetballiefhebbers is er op het Promenadeplein een Pannakooi. Ook komt voetballer Soufiane Touzani een clinic geven!

Meedoen met de sportweek

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via www.zoetermeer.nl/sportweek. Organiseert uw sportclub of vereniging een leuke activiteiten tijdens de Nationale Sportweek? Mail dan naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen