55+? Geef u op voor de Fittest!

Foto: Gemeente Zoetermeer

Loopt u al langer met de gedachten dat u zich beter wilt voelen, meer energie wilt hebben of minder last wilt hebben van lichamelijke en/of psychische belemmeringen? Kortom, wilt u weten hoe fit u bent?

Doe dan de gratis Fittest voor iedereen van 55 jaar en ouder op zaterdag 30 juni van 9.00 tot 16.00 uur aan de Prismalaan 40 (sporthal De Veur).

Onderdelen fittest

Enkele onderdelen van de Fittest zijn: bloeddrukmeting, lengte- en gewichtsmeting, oog-handcoördinatietest, reactietest, zit- en reiktest en een uithoudingsvermogentest. Beweegmarkt Naast de gratis Fittest kunt u tijdens de beweegmarkt ontdekken welke sportactiviteit het beste bij u past en wat er allemaal te doen is bij u in de buurt. En u kunt niet alleen sporten bij een sportvereniging, maar ook bij een fysiotherapeut of de wandelclub om de hoek. Verschillende sportaanbieders vertellen u graag wat ze voor u kunnen betekenen.

De organisatie van de Fittest is in handen van de Combinatiefunctionarissen Sport van de gemeente Zoetermeer, Sportservice Zuid-Holland en MBO Rijnland.

Inschrijven Fittest

U kunt zich tot 19 juni telefonisch opgeven via 14 079 of via [email protected]. Vermeld daarbij uw naam, adres, woonplaats en geboortedatum en dat het om ‘aanmelding Fittest’ gaat. Na het aanmelden krijgt u een bevestigingsmail met meer informatie. Let op, vol is vol. Kijk voor meer informatie op www.zoetermeer.nl/seniorensport.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen