Voeg uw nummer toe aan de playlist van Zoetermeer

Foto: Gemeente Zoetermeer

Als u aan Zoetermeer in 2030 denkt, aan welk liedje denkt u dan? Dit is een van de manieren waarop we de afgelopen weken aan inwoners vroegen hoe zij denken over Zoetermeer. We hebben al meerdere bijzondere resultaten ontvangen.

Patricia denkt bijvoorbeeld aan Happy van Pharrell Williams. ‘Ik wil een vrolijk en tolerant Zoetermeer.’ En Sarah nomineert The Birds van de band Elbow. ‘Ik heb mijn huidige man, een Zoetermeerder, leren kennen terwijl dit nummer net uit kwam. Iedere keer als ik de trein naar Zoetermeer kwam luisterde ik dit nummer.’ Gertruud denkt aan weer een totaal ander liedje: ‘House for Sale’ van Margriet Eshuis. Weet nog niet of ik hier oud wil worden.’

Samenspraak ‘Mijn stad, Mijn toekomst’

De playlist van Zoetermeer is onderdeel van de samenspraak ‘Mijn stad, Mijn toekomst’. Hier vragen we inwoners hoe u denkt over de toekomst van Zoetermeer. Wat gaat goed? Wat kan beter? Praat mee via doemee.zoetermeer.nl/toekomst, maak een account aan en help ons meer de toekomst van Zoetermeer te bepalen.

Naast de playlist kunt u op de kaart van Zoetermeer aangeven wat er nog ontbreekt in de stad en kunt u vertellen over uw straat. Ook kunt u meerdere afbeeldingen kiezen die u bij de toekomst van Zoetermeer vindt passen. Iedereen die hier woont, werkt of wilt gaan wonen kan meedoen. Jong en oud. De resultaten nemen we mee in de Omgevingsvisie en bij bestaande projecten zoals de Binnenstad en het Entreegebied. Kijk voor meer informatie op: www.zoetermeer.nl/toekomst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen