Lijsttrekkersdebat in Bibliotheek Zoetermeer

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De politici gaan aan met elkaar en het publiek in debat. Daarbij komen onderwerpen als wonen, armoede en veiligheid aan bod. Rogier Elshout zorgt als debatleider dat het debat prikkelend blijft. Door het wervelend tempo, strak format en scherpe stellingen belooft het een spannende middag te worden.

Prijs voor de duidelijkste spreker

Een jury vanuit drie neutrale inwoners beoordeelt welke politicus zijn boodschap het duidelijkst overbrengt. Ook helpen ze een ingewikkeld discussie begrijpbaar maken voor iedereen. Aan het einde van het debat ontvangt  duidelijkste spreker de Zoetermeerse “Gewone Taal” Prijs.

Online Stemhulp

Weet u nog niet op welke partij u wilt stemmen? De Stemhulp kan u daarbij helpen. Met dit online programma kunt u informatie vinden over de deelnemende partijen. Ook kunt u een vragenlijst invullen en kijken welke partij het meeste aansluit bij uw eigen standspunten. Vanaf nu kunt u ook in het Forum terecht om de Stemhulp in te vullen. Daar kunt u ook meer informatie over de inhoud van de 16 partijen krijgen. Kom daarvoor naar het Plein Stad & Vrije tijd in het Forum.

Tijd: 15.30 tot 17.00 uur,
Locatie: Raadszaal, Grote Markt 10

De toegang is gratis

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen