Koffiesoos aan het Morapad in een nieuw jasje!

Foto: PR Gemeente Zoetermeer

De koffiesoos in Rokkeveen is een plek waar lief en leed wordt gedeeld. De soos zorgt ervoor dat de ouderen zich minder eenzaam voelen en makkelijker in contact komen met elkaar. Ook wordt er regelmatig aan elkaar hulp geboden. Een enorm waardevol netwerk van ouderen die elkaar op verschillende manieren bijstaan. De koffiesoos is een inwonersinitiatief van Mia Dittmar zij won de AD Lente prijs. 26 september was het eindelijk zo ver! Door de inzet van vele vrijwilligers, waaronder een groep vergunninghouders,  heeft de soos een enorme opknapbeurt gekregen. Dat werd gevierd tijdens de feestelijke heropening van het pand aan het Morapad 3.

Koffiesoos 1

Hulp in je buurt

Tijdens de feestelijke heropening is ook de website (www.hulpinjebuurt.nl) gelanceerd, een nieuw platform voor Zoetermeer waar vraag en aanbod rondom vrijwilligerswerk samenkomen. Het VIP is tot en met 1 oktober aanwezig bij het pand aan Morapad 3 om te helpen met inschrijvingen en om vragen te beantwoorden. De eerste inschrijvingen ontvangen een leuke attentie.

Over de koffiesoos

De koffiesoos is ook de hele week geopend. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en een kopje koffie mee te drinken.

De koffiesoos is vanaf donderdag 6 oktober iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur open voor alle wijkbewoners van Rokkeveen.

Koffiesoos

Nieuwe huurders welkom!

Op dit moment is de koffiesoos nog de enige huurder van het pand. Andere clubs of verenigingen zijn ook van harte welkom aan het Morapad 3. Het kan van alles zijn, van zangkoor tot aan een vereniging van eigenaren. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij mevrouw Holewijn van de afdeling Vastgoed via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen