Chapeaubeeldje voor Rob Versteeg

Foto: FOTOFLEX Nederland / Gemeente Zoetermeer

Als dank voor zijn jarenlange inzet in de wijk Noordhove ontving Rob Versteeg gisteren een Chapeaubeeldje. Wijkwethouder Jan Iedema reikte deze blijk van grote waardering uit bij Wijktuin Noordhove waar Rob als vrijwilliger actief is.

“Ik zet Rob graag in het zonnetje omdat Rob in de wijk Noordhove, waar hij al sinds 1987 woont, een echte buurtverbinder is. Hij begeleidt met veel enthousiasme vrijwilligers in de moestuin en in de mooie nieuwe kas,” vertelt wethouder Jan Iedema. “Met zijn tomeloze inzet is Rob een bron van inspiratie voor andere vrijwilligers, en levert hij een enorm positieve bijdrage aan de wijk.”

Naast Rob Versteeg zijn er ook andere vrijwilligers actief in deze mooie wijktuin. Naast de uitreiking van het Chapeabeeldje werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook hen te bedanken voor hun inzet. Zij zetten zich ook al jaren in bij het begeleiden van schoolklassen bij de schooltuinen.

Het Chapeaubeeldje is een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Met dit gebaar spreekt de gemeente haar waardering uit voor mensen die zich inzetten voor de leefbaarheid in de wijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen