Een veilige jaarwisseling? Daar zorgen we samen voor!

Foto: Gemeente Zoetermeer

Morgenavond is het zover! Geen vuurwerk, maar hopelijk wel met knallende kurken! Proosten in kleine kring op het nieuwe jaar.

De gemeente Zoetermeer wenst u, ondanks de bijzondere coronatijd, een hele gezellige jaarwisseling. Politie, brandweer, Team Handhaving, vrijwilligers en extra beveiligers zijn actief om oud en nieuw zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Alle ondergrondse afvalcontainers en papiercontainers zijn afgesloten op 31 december vanaf 16.00 uur en gaan de volgende ochtend weer open. Ook de twee gemeentelijke parkeergarages aan de Osylaan en onder het CKC worden afgesloten.

Ervaart u tijdens de jaarwisseling overlast? Of ontdekt u schade of een open vuur? Meld dit dan via 0900-8844. Bij spoed, grote branden en ernstige overlast belt u 112. De gemeente treedt hard op tegen mensen die overlast of schade veroorzaken of hulpverleners belemmeren in hun werk. De gemeente verhaalt schade altijd op de daders en doen altijd aangifte.

Brandbaar materiaal

De gemeente heeft de afgelopen dagen samen met onder andere de leden van Wijk en Agent Samen brandbaar materiaal verwijderd. Laat in uw tuin geen brandbaar materiaal liggen en zet uw afvalcontainers binnen. Ziet u dat er ergens in uw wijk brandbare materialen worden opgeslagen? Meld dit dan bij team Handhaving via telefoon 14 079.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen