Week tegen Eenzaamheid en Aandacht voor elkaar

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Veel inwoners die eenzaam zijn, duren daar niet altijd over te praten. Terwijl juist praten, en verhalen delen kan helpen. Het is belangrijk om met elkaar in contact te blijven: ook op anderhalve meter.

Een klein gebaar kan al veel doen. In Zoetermeer is er de Zoetermeerse Community tegen Eenzaamheid die zich inzet om eenzaamheid te voorkomen en te bestrijden. Heeft u vragen over eenzaamheid? Of wilt u op uw manier bijdragen aan de strijd tegen eenzaamheid? Mail dan naar [email protected] of kijk op: www.eentegeneenzaamheid.nl.

Eenzaamheid doorbreken

Aandacht voor elkaar

Ook het kabinet vindt het belangrijk om stil te staan bij alle kleine en grote veranderingen die er zijn gekomen door de coronacrisis. Het verdriet, de teleurstellingen en alle andere veranderingen. Daarom start vanaf 6 oktober een periode waarin we verhalen delen en naar elkaar luisteren: ‘Aandacht voor elkaar.’ Daarbij kijken we ook vooruit: hoe helpen we elkaar hierdoorheen en er weer bovenop. De komende tijd laten we weten hoe Zoetermeer deze periode in gaat vullen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden