Geen auto’s meer op speelplek Burgemeester Hoekstrapark

Foto: Gemeente Zoetermeer

Veel spelende kinderen en sportende inwoners. De nieuwe speel- en ontmoetingsplek in het Burgemeester Hoekstrapark is een succes.

Helaas parkeren er mensen ook hun auto. Na vele waarschuwingen en bekeuringen heeft de gemeente besloten om de plek af te sluiten voor auto’s.

Het is niet toegestaan om op deze plek een auto te parkeren. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties met sporters en spelende kinderen. Helaas doen veel mensen dit toch. Daarom sluit de gemeente het veld af voor auto’s. Nood- en hulpdiensten kunnen nog wel bij de speelplek komen.

Geen tent of caravans meer op het veld

Door deze maatregel is het niet meer mogelijk om met een auto de tent of de caravan op het veld te zetten om deze uit te proberen. Alleen bij grootschalige evenementen in de Veur, mag de organisatie een verzoek om het grasveld in te richten voor parkeergelegenheid, opnemen in de vergunningaanvraag voor dat evenement.

Wanneer u met de auto een tent of caravan wilt neerzetten op een dagrecreatieplek, dan kunt u hiervoor naar het Noord Aa (zijde Lange Land) of naar het Westerpark langs de Heuvelweg (Het veld achter Bowling vd Zalm of het BBQ-veld achter de velden van DWO.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen