Gymworld is klaar

Foto: Gemeente Zoetermeer

Ruim een half jaar na het bereiken van het hoogste punt in de bouw, is de Gymworld op 13 juli 2020 klaar. De aannemer Remmers Bouwgroep droeg het gebouw formeel over aan de gemeente Zoetermeer.

Wethouder sport Ingeborg ter Laak is trots op deze prestatie: ‘Het project is binnen de planning en het budget gerealiseerd. Vanaf nu kunnen de gebruikers het gebouw inrichten en het nieuwe seizoen starten met een grote opening in september.’

Nominatie voor de Gemma Smid Architectuurprijs

Gymworld staat aan de westkant van de stad, aan de Amerikaweg. Een markant gebouw op een goed bereikbare locatie, dat nu een herkenningspunt is in de omgeving. Mede door haar architectonisch bijzondere vorm, is Gymworld genomineerd voor de Gemma Smid Architectuurprijs. Traditiegetrouw vindt de uitreiking plaats tijdens de Dag van de Architectuur: op 12 september.

Amerikaweg

De gemeente is tegelijk bezig met de herinrichting van het openbaar gebied aan de Amerikaweg zodat het bij de huidige en nieuwe functies past. Na het zomerreces, als de bouwplaats is opgeruimd, zal ook de Amerikaweg tot aan de Boerderij geheel afgerond worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen