Burgemeester Lokker: “We zijn er nog niet!”

Foto: Gemeente Zoetermeer

Burgemeester Lokker waardeert de mensen die zich houden aan de maatregelen rondom het coronavirus en mensen die klaar staan voor anderen. tegelijkertijd waarschuwt hij is een open brief aan alle Zoetermeerders dat we er nog niet zijn.

Zo schrijft hij het volgende:

“In de straten van Zoetermeer en in het Stadshart wordt het weer zichtbaar drukker, dat heeft u vast zelf ook opgemerkt. Sinds het kabinet de coronamaatregelen versoepelde zien we steeds vaker meer drukte in onze stad.

Laten we niet vergeten dat we nog altijd met het coronavirus te maken hebben. Juist nu is het naleven van de basisregels belangrijk om het coronavirus onder controle te houden. Het is en blijft voorlopig onverminderd gevaarlijk voor onze gezondheid om op drukke plekken en dicht bij elkaar te zijn.

We zijn er nog niet!

Het komt er juist nu op aan om vol te houden en gedisciplineerd te blijven. Dat is een hele opgave soms, dat ervaren we allemaal zo nu en dan. Maar het is ontzettend nodig zodat het coronavirus niet weer oplaait. Daarom vraag ik u om drukke plekken in onze stad te vermijden. Winkel alleen, niet met het hele gezin. En blijf de anderhalve meter afstand tot anderen houden.

Namens de gemeente spreek ik mijn waardering uit voor alle inwoners die zich houden aan de maatregelen én klaar staan voor anderen. Dat is Zoetermeer op zijn best. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Jan Pieter Lokker
Burgemeester Zoetermeer”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden