Toch een Landelijke Opschoondag in 2020

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Al 18 jaar lang valt de Landelijke Opschoondag, een initiatief van Supporter van Schoon, op de 3e zaterdag van maart. Door de maatregelen tegen het coronavirus is de opschoondag dit jaar niet doorgegaan.

Veel Zoetermeerder hadden zich via supporter van Schoon of via het project Schoon is gewoon aangemeld om ook dit jaar weer de handen uit de mouwen te steken. De betrokkenheid voor een schone omgeving is groot in Zoetermeer. Voor iedereen die weer in actie wil komen voor een zwerfafvalvrije buurt of straat is er goed nieuws. De Landelijke opschoondag is verplaatst naar 19 september en valt samen met World Cleanup Day.

Meedoen? Dat is zo geregeld

Heeft u voor de Landelijke Opschoondag een actie aangemeld bij Supporter van Schoon, en staat die nog op de kaart? Dan hoeft u alleen maar de actiedatum te wijzigen naar 19 september. Log daarvoor eerst even in op uw persoonlijke account.

Stond er nog geen actie gepland, of heeft u uw actie na de bekendmaking verwijderd? Maak dan snel en eenvoudig een nieuwe actie aan via www.supportervanschoon.nl/kaart/actie-aanmaken.

Vanuit het project Schoon is gewoon is de gemeente Zoetermeer ge├»nteresseerd in uw actie. Heeft u vragen of heeft u materialen nodig? Neem contact op via e-mail [email protected] en zij nemen dan contact met u op.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden