Zoetermeerse talenten stralen tijdens nieuwjaarsvoorstelling

Foto: Charlie Aptroot

Een volle zaal, een spetterend orkest en een podium vol Zoetermeerse talenten. De jaarlijkse nieuwjaarsvoorstelling van de gemeente Zoetermeer was een succes. Het college van burgemeester en wethouders vierde samen met inwoners en ondernemers het nieuwe jaar.

Thema vrijheid

Hét thema van de avond was vrijheid: Vrijheid om elkaar te begroeten, te zingen, te dansen en muziek te maken. De acts van de Zoetermeerse talenten waren gevarieerd, van opera tot moderne dans, en van gitaarmuziek tot musical. Het theaterorkest zorgde voor de begeleiding. Traditioneel verraste burgemeester Aptroot alle aanwezigen met een speciale opkomst, dit jaar als drummer. Samen met de band New Page bracht hij het nummer ‘Think’ van Aretha Franklin, met aanstekelijke ‘Freedom’ in het refrein.

Laatste nieuwjaarstoespraak

In zijn laatste nieuwjaarstoespraak sprak burgemeester Aptroot over vrijheid en zijn visie voor de toekomst van Zoetermeer. De burgemeester keek ook terug op de jaarwisseling en de grote brand aan de Industrieweg die veel mensen dupeerde en een grote inzet van de hulpdiensten, de gemeente en velen anderen heeft gevergd. De nieuwjaarstoespraak kunt u hier teruglezen. Aansluitend aan de voorstelling bracht het college samen met de aanwezige inwoners en ondernemers een toost uit op het nieuwe jaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden