Zomerschool bij Piëzo

Foto: Piëzo / Petra van der Bijl

In de zomervakantie kunnen Zoetermeerders elkaar ontmoeten en van en met elkaar leren. Piëzo organiseert in verschillende wijken een zomerschool.

Tijdens de zomerschool zijn er workshops voor jong en oud. Ook zijn er inloop- en ontmoetingsbijeenkomsten, wijkmaaltijden voor ouderen, ouders met kinderen en kunnen mensen aan de slag in de werkplaatsen van de Ambachtenwerkplaats.

Voor kinderen die zich aan het oriënteren zijn op beroepen en talenten zijn iedere week in drie wijken interessante gastlessen van bijvoorbeeld een chef kok, een bokser en er wordt een echte filmtrailer gemaakt bij de Apple Store in Den Haag. Wilt u het hele programma zien, kijk dan op www.piezotalentenacademie.nl.

De zomerschool is voor iedereen toegankelijk die mee wil helpen als vrijwilliger en/of iets nieuws wil leren. De andere activiteiten komen tijdens de zomervakantie te vervallen.

Programma

Kijk voor het volledige programma op www.stichtingpiezo.nl bij de verschillende locaties.

Meer informatie

Bel voor meer informatie over de zomerschool van Piëzo naar Femke Boerkamp (06-46872086) of Jocelyn Heidweiller (06-51948552) of loop binnen bij een van de PiëzoCentra.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden