Adopteer een bladkorf

Foto: Gemeente Zoetermeer

Heeft u last van vallende bladeren in de straat? Vanaf nu kunt u deze herfst weer een bladkorf aanvragen bij de gemeente. Hierin kunt u samen met buurtbewoners het overtollige blad verzamelen.

De gemeente zorgt ervoor dat de bladkorf regelmatig wordt geleegd. U kunt een bladkorf aanvragen via www.zoetermeer.nl/bladkorf. Stond er vorig jaar ook een bladkorf bij u in de buurt? Dan hoeft u dit jaar niet opnieuw een aanvraag te doen. Dit jaar wordt dan ook weer een bladkorf geplaatst, tenzij er afgelopen jaar weinig gebruik van is gemaakt.

Stuur uw leukste foto in

De gemeente is op zoek naar de leukste foto waarop bewoners met elkaar het blad verzamelen in de straat. De vijf leukste inzendingen krijgen een plekje op de gemeentepagina van het Stadsnieuws. De winnaar krijgt gratis chocolademelk en wat lekkers voor alle bladruimers. Doet u ook mee? Uw inzending kunt u tot uiterlijk 30 november sturen naar [email protected]. De winnaars ontvangen daarna bericht van de gemeente per e-mail. Vraagt u vooraf aan uw buurtbewoners of zij bezwaar hebben tegen publicatie van de foto?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen