Spelen en sporten in de meivakantie

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Weten uw kinderen al wat ze gaan doen in de meivakantie? Kinderen van Zoetermeerse bassischolen ontvingen de vakantiefolder ‘Ben jij klaar voor het jungle avontuur?’. Deze folder staat bomvol leuke activiteiten in de meivakantie.

Het knutsel- en spelprogramma van speelboerderij Het Buitenbeest staat in het teken van ‘Beleef de jungle’. Spelletjesliefhebbers kunnen zich opgeven voor de ‘Pannenkoeken Game-Night’ op donderdag 3 mei, van 18.00 tot 21.00 uur.

Dieren knuffelen en sporten

Wie graag een dagje boer of boerin wilt zijn, is op speelboerderij Het Buitenbeest aan het juiste adres. Struin over het boerenerf van stadsboerderijen De Weidemolen en De Balijhoeve. Knuffel eens een konijn of een koe. Of bekijk de biggetjes en lammetjes. De Combinatiefunctionarissen Sport zorgen voor een sportief programma. Kinderen kunnen zich uitleven bij de Sport- en spelinstuiven of spelen bij Natuursprong. Ook kunnen ze meedoen met Zoethout of sporten bij Sport4you.

Heeft u de folder niet ontvangen? Haal die dan op bij speelboerderij Het Buitenbeest of download deze via www.zoetermeer.nl/vakantiefolder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen